Cultuur agenda

De kerk is een katholieke geloofsplaats waar misviering en gebed centraal staan. Maar de Sint Norbertuskerk wil ook breder een gastvrije ontmoetingsplaats zijn. We geloven dat religieuze identiteit en diversiteit hand in hand gaan en dat socio-culturele eigenheid en openheid complementair zijn. Om dit te concretiseren staat de kerk open voor tal van activiteiten (zoals concerten, voorstellingen, tentoonstellingen, ...) die religieus relevant, artistiek integer en/of sociale cohesie bevorderend zijn. Heeft u een voorstel of idee? Neem contact op met Emmanuel Van Kerckhoven via vankerckhovenemmanuel@hotmail.com of 0495 82 03 42 of Jantine Schröder via jantine_2001@hotmail.com of 0476 95 96 93.

This is some texxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxt!als fries eventueel. smalljpg_0.jpg